ДЕВОЈЧЕ КОЕ ИЗРАСНАЛО СО ГОРИЛА. Нивната средба по 15 години го расплака светот (Видео)

Бимс и Дијалта уште како мали биле згрижени и спасени од сигрна смрт. Се работи за две горили кои по извесно време биле пуштени повторн...

Повеќе →