Првата продавница на пет шоп ПРИЈАТЕЛИ е отворена на 10/10/2010 година во Битола. Чуствувавме голема љубов кон домашните миленици од мали нозе, па се одлучивме да направиме некои измени околу едуцирање на сите љубители на домашните миленици. Прво се одлучивме за правење емисија за домашни миленици, која се емитува на локално и национално ниво и постигнува голема гледаност, за веднаш потоа по барање на нашите гледачи да се отвори и пет шоп. Се решивме како име на емисијата и на пет шоповите, да го ставиме името ПРИЈАТЕЛИ, затоа што милениците се нашите НАЈВЕРНИ ПРИЈАТЕЛИ. Моментално имаме 3 пет шопови кои се наоѓаат на 3 локации во градот Битола, тим од 10 вработени, огромен асортиман за Вашите миленици, и доставуваме производи по карго до Вашите домови.
Започнавме со работа на 10/10/2010 во Битола, и сме пет шоп со најголема традиција.
Милениците се нашите најверни ПРИЈАТЕЛИ,затоа и се одлучивме за ова име,кое го означува најголемото ПРИЈАТЕЛСТВО меѓу нас!

Кога започнавме со физичката продавница нашата цел беше и останува иста:
- Да едуцираме и понудиме уникатен асортиман, квалитетни производи, вкусна и здрава храна за нашите најверни ПРИЈАТЕЛИ.

Веќе по само една година се надоградивме со Веб страна, со која се вложуваме уште попрофесионално да бидеме подостапни за Вас и да понудиме:
- Квалитетна интернет продавница која работи 24/7, брза испорака, избор за наплата, враќање/замена на производи според закон на Р. Македонија.

Моментално имаме 6 пет шопови во Македонија
- Кај поштата - Битола
- Нов Пазар - Битола
- Бела Чешма - Битола
- Кај Гимназијата - Велес (франшиза)
- Кај Опшината - Штип (франшиза)
- Кај Болницата - Струмица

Нашата цел е да се прошируваме, се додека не бидеме поблиску до Вашиот дом.

Со започнувањето на веб страната во 2011год. меѓу првите Ви овозможивме достава до Вашите домови на сите наши производи, и избор за наплата (на врата или со платежна картичка).
0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница