Керамика – украс за во аквариум 12х10см.

390 ден
Додај во кошница

Керамика – Украс за во аквариум 15х12х10см.

692 ден
Додај во кошница

Керамика-Бисерна школка – Фламинго

820 ден
Додај во кошница

Керамика-Бонсаи 20х13см. – Кина

990 ден
Додај во кошница

Керамика-Брод – Фламинго

950 ден
Додај во кошница

Керамика-Брод 15х11см. – Кина

550 ден
Додај во кошница

Керамика-Брод 20х10см. – Кина

490 ден
Додај во кошница

Керамика-Брод со едра M 18х14см. – Кина

350 ден
Додај во кошница

Керамика-Брод со едра S 9х11см. – Кина

180 ден
Додај во кошница

Керамика-Буре 8х4х5см. – Кина

290 ден
Додај во кошница

Керамика-Буре мало 8х10х7см. – Кина

450 ден
Додај во кошница