Контакт

Испрати порака


  Вашето Име (Задолжително)

  Вашата Е-маил адреса (Задолжително)

  Наслов

  Вашата порака

  Локација 1

  Контакт детали

  Адреса: Никола Тесла 42, Битола (Кај поштата).
  Телефон. : +389 47 609 496
  Е-маил : contact@prijateli5.com
  Работно време :
  Понеделник-Петок: од 09:00 до 21:00 часот.
  Сабота: Од 09:00 до 20:00 часот.
  Недела: Од 09:00 до 15:00 часот.
  Државни празници: Од 09:00 до 17:00 часот.

  Локација 2

  Контакт детали

  Адреса: Ген. Васко Карангелевски, Битола (Нов Пазар - 2 кат)
  Телефон. : +389 78 231 615
  Е-маил : contact@prijateli5.com
  Работно време :
  Понеделник-Петок: од 09:00 до 21:00 часот.
  Сабота: Од 09:00 до 20:00 часот.
  Недела: Од 09:00 до 15:00 часот.
  Државни празници: Од 09:00 до 17:00 часот.

  Локација 3

  Контакт детали

  Адреса: Филип Втори Македонски 43, Битола (бела чешма).
  Телефон. : 078 431 618
  Е-маил : contact@prijateli5.com
  Работно време :
  Понеделник-Петок: од 09:00 до 21:00 часот.
  Сабота: Од 09:00 до 20:00 часот.
  Недела: Од 09:00 до 15:00 часот.
  Државни празници: Од 09:00 до 17:00 часот.
  premium bootstrap themes

  Локација 4

  Контакт детали

  Адреса: Наум Наумовски – Борче ½, Велес (Кај Гимназијата)
  Телефон. : 074 234 121
  Е-маил : prijateli4@prijateli5.com
  Работно време :
  Понеделник-Петок: од 09:00 до 21:00 часот.
  Сабота: Од 09:00 до 21:00 часот.

  premium bootstrap themes

  Локација 5

  Контакт детали

  Адреса: Јаким Стојков 1, Штип (Кај Собранието)
  Телефон. : 078 431 628
  Е-маил : prijateli5@prijateli5.com
  Работно време :
  Понеделник-Петок: од 09:00 до 21:00 часот.
  Сабота: Од 09:00 до 21:00 часот.

  premium bootstrap themes

  Локација 6

  Контакт детали

  Адреса: 24-ти октомври 27, Струмица (Кај Болницата)
  Телефон. : 072 281 615
  Е-маил : prijateli6@prijateli5.com
  Работно време :
  Понеделник-Петок: од 09:00 до 21:00 часот.
  Сабота: Од 09:00 до 21:00 часот.

  premium bootstrap themes

  Магацин

  Контакт детали

  Адреса: Бурса ББ, Битола
  Телефон. : 072 316 615
  Е-маил : magacin@prijateli5.com
  Работно време :
  Понеделник-Петок: од 09:00 до 21:00 часот.
  Сабота: Од 09:00 до 21:00 часот.

  premium bootstrap themes
  0
   0
   Корпа
   Вашата корпа е празна.Врати се во продавница