Продавница

Завеса за кафез за папагал С (за мали кафези)

70.00мкд


Завеси за кафез за папагал (С).

(Завеси за кафез кои спречуваат валкање околу него. Овие завеси се за мал тип на кафези)

Земја на потекло: Турција
Увозник: Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 – Битола
Шифра: СНР 005

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница