Продавница

Vitapol smakers fruit for canary 2pcs – Стик за канаринец со овошје 2 парчиња 60гр.

120.00мкд


Vitapol smakers fruit for canary 2pcs – Стик за канаринец со овошје 2 парчиња 60гр.
Стиковите се дополнителна храна со додаток на (мед, ореви, овошје, витамини, јајца…) која Вашите птици ја обожаваат.

Земја на потекло : ЕУ
Шифра: ЗВП2510

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
0