Продавница

Inox Flamingo – Печатен сад за храна / вода 225мл.

350.00мкд 290.00мкд


Inox Flamingo – Печатен сад за храна / вода 225мл.
Дијаметар: 12.3см.

Извозник: Карли и Фламинго – ЕУ
Шифра: 560746

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

en_USEnglish
en_USEnglish
0