Продавница

BEAVIS – Catnip spray – Кетнип за маче 100мл

250.00мкд


Состав: Бел-обоен раствор кој содржи масло за маче ПЕГ 40 хидрогенско рицинусово масло, содиум метил 4-хидробензоат и прочистена вода.

Карактеристики: Мачките го вдишуваат ова масло и преку рецепторите тоа навлегува во нивиот мозок, со што им создава ефект за местото каде што смеат да бидат и исто времено тоа ги прави среќни и задоволни нашите миленици. Овој спреј им потикнува чувство на нивни игри, им потикнува енергија за играње поготово – нивен период на среќа.

Начин на употреба: Испрскајте од спрејот на гребената површина, нејзината гребалка или пак на нова играчка, за мачето полесно да може да ја прифати, засака и игра со неа. Овој спреј им овозможува привлекување и создавање чувство на среќа.  Исто така помага и во намалување на анкциозноста на вашето милениче. Прскајте на далечина од 15-20цм од предметот или областа каде што сакате. Може да се користи 2-3 пати неделно. Кај мачиња од 6-9 месеци до година е позначајно.

Несакани ефекти: Доколку не може да се забележи усогласенот со ефектите на употреба.

Општи предупредувања: Да не се прска директно на мачето. Да не се воспоставува контакт на очите и кожата, во случај на иритација да се исплакне со вода 15-20 мин.

Состојба на чување и рок на траење: Да се чува на собна температура, настрана од директна изложеност на сончева светлина. Да не се замрзнува.  Рокот на траење е 3 години од датумот на производство.

Земја на потекло: Турција
Увозник: Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 – Битола
Шифра: БВС-026

Категории: , .
0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница