Продавница

Camon – Влошки “Л” за големо куче – 25 парчиња

320.00мкд


Влошки “Л” за големо куче за еднократна употреба кои помагаат за одржување на хигиената на вашето куче кога има менструален циклус
6,5 х 12см.
Шифра: С217/Ц
Земја на потекло: ЕУ

en_USEnglish
0