Продавница

Flexi – Џајнт L трака 8м. црно (до 50кг.)

2,490.00мкд


Flexi – Џајнт L трака 8м. црно (до 50кг.)

Шифра: ФЛЕ-264

Извозник: Флекси – Германија

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница