Продавница

Flexi – Њу комфорт трака М 5м. црвено (до 25кг.)

1,290.00мкд


Flexi – Њу комфорт трака М 5м. црвено (до 25кг.)
Максимум до 25 кг тежина на вашиот миленик ,
должина 5 метри.

Извозник: Флекси – Германија

Шифра: ФЛЕ-076

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница