Продавница

Flexi – Њу класик S трака 5м. сино (до 15кг.)

890.00мкд


Flexi – Њу класик S трака 5м. сино (до 15кг.)

Извозник: Флекси – Германија
Шифра: ФЛЕ-027

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница