Продавница

Flexi – Њу класик L трака 5м. сино (до 50кг.)

1,290.00мкд


Flexi – Њу класик L трака 5м. сино (до 50кг.)
Максимум до 50 кг тежина на вашиот миленик , должина 5 метри.

Извозник: Флекси – Германија
Шифра: ФЛЕ-047

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница