Продавница

Dental life – Награда за орална хигиена за средни раси 115гр

130.00мкд


Dental life – Награда за орална хигиена за средни раси 115гр

Покрај тоа што ова е награда и вкусна закуска за Вашиот миленик,
овој производ помага и во одржувањето на денталната хигиена на Вашето милениче.
Ја зацврстува вилицата, штити од каменец и кариес, и го освежува здивот на Вашиот миленик.

Земја на потекло : ЕУ

en_USEnglish
0