Продавница

VITAPOL mineral block XL – Минерален блок за глодари ХЛ со додаток на јаболко 190гр.

100.00мкд


VITAPOL mineral block XL – Минерален блок за глодари ХЛ со додаток на јаболко 190гр.

Помага за добивање на калциум, минерали и за острење / намалување на забите.

Земја на потекло: ЕУ
Шифра: ЗВП1068

Увозник за Македонија:
Пријатели-Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница