Flamingo – Мангрован дрво (20-38см)

483.00мкд


Мангрован дрво

Користење: Се зоврива 4-5 пати ( на секое со нова вода). Последното зовривање да остане во веќе зовриената вода, и се остава да преноќи.

Извозник: Фламинго – ЕУ
Увозник:
Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 Битола
Шифра: 78520

Напомена: Имаме различни големини (20-38см) со различни цени (од 590 до 790ден.)
Фотографијата е од информативен карактер

Напомена: Имаме различни големини (20-38см) со различни цени (од 590 до 790ден.)

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница