Продавница

Рина пулфлок 1л. – средство за базен

300.00мкд


флокулант – ги сврзува и таложи ситните нечистотии од базенската вода дозирање и начин на употреба – доколку водата е заматена се дозира од 15-20мл Пулфлок на 1м3 вода, за да се прочисти. Се дозира во вечерните часови и се остава пумпата да заботи 3 часа, за да се измеша средството со водата од базенот. Потоа треба да се исклучи пумпата, за да се исталожи нечистотијата. Препорачливо е да се користи еднаш неделно или по потреба во зависност од состојбата на водата. Пред употреба шишето да се протресе. ВНИМАНИЕ – НАГРИЗУВА! Ги надразнува кожата и очите. Да се чува подалеку од дофат на деца. Во случај да дојде во допир со очите, веднаш да се измие со големо количество чиста вода и да се побара лекарска помош. Во случај да дојде во допир со кожата да се измие со големо количество чиста вода.. доколку се проголта, веднаш да се побара лекарска помош. Состав – полиалуминиум хлорид Земја на потекло ЕУ

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница