pet shop macedonia

July 31, 2016

Куче кое каса кога му се покажува средниот прст

Ова кученце не сака никој да му го покажува средниот прст, и кога некој тоа ќе го направи […]
July 30, 2016

Маченцето прескокнува кафези за да биде до своето пријателче

Ова прекрасно маченце успева да се искачи од нејзиниот стаклен кафез и да се префрли во соседнио се […]
July 30, 2016

Бездомно куче спаси штотуку родено фрлено бебе

Неверојатен инцидент! Едно куче-бездомник од Оман пронашло и спасило новороденче кое го однело во болница. Еве што се […]
July 28, 2016

Најтажната поларна мечка во светот – Видео

Ова е најтажната поларна мечка во светот која се вика Пица и се наоѓа во трговски центар во […]
July 27, 2016

Прекрасен натпис

Кога би се однесувале и ние како животните, светот би бил подобро место за живеење!
0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница