Продавница

Хранилка за папагал со повеќе отвори 15см.

70.00мкд


Хранилка за папагал со повеќе отвори 15см.
Земја на потекло: Турција
Увозник: Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 – Битола
Шифра: ТКН 009

en_USEnglish
0