Продавница

Canapa hempseed – Коноп (рефус) 400гр.

100.00мкд


Семе од коноп -дополнителна храна за птици.

Земја на потекло: ЕУ
Шифра: Фарма 5007

Увозник за Македонија:
Пријатели-Миленици
Адреса: Никола Тесла 42 – Битола

Категории: , .
en_USEnglish
0