Продавница

4 Seasons “Farma” – Храна за тигрици (просо со витамини) 400гр. (рефус)

50.00мкд


Бело просо, жолто просо,црвено просо, природни витамини, микс семиња за мали папагали.

Земја на потекло: ЕУ
Шифра:
– ЗВП2195 – Витапол
–  Фарма 5000

Увозник за Македонија:
Пријатели-Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

Категории: , .
en_USEnglish
0