Продавница

4 Seasons “Farma” – Храна за нимфи (просо со витамини и сончоглед) 400гр. (рефус)

50.00мкд


Просо со витамини, микс семиња и сончоглед за средни папагали.

Шифра:
– ЗВП2165 – Витапол
–  Фарма 5001

Увозник за Македонија:
Пријатели-Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
0