Продавница

Sepi Cat Bio – Хигенска тоалетна песок / гранулат – 8л. (за мачиња, глодари и птици)

290.00мкд


Хигенска тоалетна песок за мачиња, глодари и птици .
Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата.

 

en_USEnglish
en_USEnglish
0