Продавница

Завеса за кафез за папагал ХЛ (за големи кафези)

180.00мкд


Завеса за кафез за папагал (XL).

(Завеси со ластик за кафез кои спречуваат валкање околу него. Овие завеси се за голем тип на кафези)

Земја на потекло: Турција
Увозник: Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 – Битола
Шифра: СНР-008

en_USEnglish
0