Продавница

Држач за сипина коска, минерален блок, овошје, зеленчук…

30.00мкд


Држач за сипина коска, минерален блок, овошје, зеленчук…

Земја на потекло: ЕУ
Увозник: Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 – Битола
Напомена:
За повеќе парчиња, можете да не исконтактирате за да добиете големопродажна цена.
Шифра: ФЛУ 022

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница