Продавница

Кафез за птици – различни бои 38х39х23см.

750.00мкд


Кафез за папагали38х30х23.

(после извршената нарачка ќе бидете исконтактирани околу бојата за кафезот)

Земја на потекло : Кина

Категории: , .
en_USEnglish
0