Продавница

VITAPOL mineral block XL -Минерален блок за големи птици со школки 190гр.

120.00мкд


VITAPOL mineral block XL -Минерален блок за големи птици со школки 190гр.
Помага за добивање на калциум, минерали и за острење / намалување на клунот на птиците.

Земја на потекло: ЕУ
Шифра: ЗВП2756

Увозник за Македонија:
Пријатели-Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница