Продавница

VITAPOL mineral block -Минерален блок за птици со школки 35гр. (2 парчиња)

60.00мкд


VITAPOL mineral block -Минерален блок за птици со школки 35гр. (2 парчиња)
Помага за добивање на калциум, минерали и за острење / намалување на клунот на птиците.

Земја на потекло: ЕУ
Шифра: ЗВП2056

Увозник за Македонија:
Пријатели-Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница