Продавница

VITAPOL mineral block -Минерален блок за птици со портокал 35гр. (2 парчиња)

60.00мкд


VITAPOL mineral block -Минерален блок за птици со портокал 35гр. (2 парчиња)
Помага за добивање на калциум, минерали и за острење / намалување на клунот на птиците.

Земја на потекло: ЕУ
Шифра: ЗВП2054

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница