Продавница

Vitapol smakers honey for canary – Стик за канаринец со мед парче 30гр.

70.00мкд


Vitapol smakers honey for canary – Стик за канаринец со мед парче 30гр.
Стиковите се дополнителна храна со додаток на (мед, ореви, овошје, витамини, јајца…) која Вашите птици ја обожаваат.

Земја на потекло : ЕУ
Шифра: ЗВП3256

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
0