Продавница

Vitapol smakers egg for budgie 2pcs – Стик за тигрица со јајца 2 парчиња 80гр.

120.00мкд


Vitapol smakers egg for budgie 2pcs – Стик за тигрица со јајца 2 парчиња 80гр.
Стиковите се дополнителна храна со додаток на (мед, ореви, овошје, витамини, јајца…) која Вашит птици ја обожаваат.

Земја на потекло : ЕУ
Шифра: ЗВП2106

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
0