Продавница

Vitapol smakers bisccuit for canary 2pcs – Стик за канаринец со бисквита 2 парчиња 50гр.

120.00мкд


Vitapol smakers bisccuit for canary 2pcs – Стик за канаринец со бисквита 2 парчиња 50гр.
Стиковите се дополнителна храна со додаток на (мед, ореви, овошје, витамини, јајца…) која Вашите птици ја обожаваат.

Земја на потекло : ЕУ
Шифра: ЗВП2511

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
0