Продавница

Vitapol smakers bisccuit for canary – Стик за канаринец со бисквита парче 25гр.

60.00мкд


Vitapol smakers bisccuit for canary – Стик за канаринец со бисквита парче 25гр.
Стиковите се дополнителна храна со додаток на (мед, ореви, овошје, витамини, јајца…) која Вашите птици ја обожаваат.

Земја на потекло : ЕУ
Шифра: ЗВП3236

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
0