Продавница

Vitapol smakers fruit for canary – Стик за канаринец со овошје парче 30гр.

70.00мкд


Vitapol smakers fruit for canary – Стик за канаринец со овошје парче 30гр.
Стиковите се дополнителна храна со додаток на (мед, ореви, овошје, витамини, јајца…) која Вашите птици ја обожаваат.

Земја на потекло : ЕУ
Шифра: ЗВП3250

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
0