Продавница

Vitapol – Стик за големи папагали со овошје и јаткасти плодови 2 парчиња 250гр.

360.00мкд


Vitapol – Стик за големи папагали со овошје и јаткасти плодови 2 парчиња 250гр.
Стиковите се дополнителна храна со додаток на (јаткасти плодови, овошје…) која Вашите птици ја обожаваат.

Земја на потекло : ЕУ
Шифра: ЗВП2701

Увозник за Македонија:
Пријатели-Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
0