Продавница

Vitapol – Бомбоњера за папагали/ сет од 7 парчиња стикови микс – 315гр.

490.00мкд


Vitapol – Бомбоњера за папагали 7 парчиња стикови микс вкусови – 315гр.
Стиковите се дополнителна храна со додаток на (мед, ореви, овошје, витамини, јајца…) која Вашите птици ја обожаваат.

Земја на потекло : ЕУ
Шифра: ЗВП3162

Увозник за Македонија:
Пријатели-Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
0