Продавница

Блузе за миленици – Мојот сопственик/чка е слободен/на

350.00мкд


tabela

После извршувањето на Вашата нарачка ќе бидете исконтактирани за боја и големина на облеката/патичињата.

Големини кои ги имаме од овој модел се: С, М, Л

Земја на потекло: Кина

en_USEnglish
0