Продавница

Лептир машна и цвет – сет за миленици

490.00мкд


Машна и цвет – сет за миленици

Извозник: Фламинго – ЕУ
Увозник:
Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 Битола
Шифра: 518992

Боја

Жолта, Црвена

Големина

45см., 50см., 65см.

en_USEnglish
0