Блузе за миленици – Уморен

350.00мкд


tabela
Блузе за миленици
После извршувањето на Вашата нарачка ќе бидете исконтактирани за боја и големина на облеката/патичињата.

Големини кои ги имаме од овој модел се: ХЛ

Земја на потекло: Кина

en_USEnglish
0