Продавница

Kira more kitten – Храна за мали мачиња со вкус на пилешко месо и ориз 15кг

2,850.00мкд 2,565.00мкд


Kira more kitten – Храна за мали мачиња со вкус на пилешко месо и ориз 15кг.
Протеини – 35%
масти – 16%
Земја на потекло: ЕУ

en_USEnglish
en_USEnglish
0