Продавница

Koccole Complete – Говедско месо и зеленчук – 20кг.

2,800.00мкд 2,520.00мкд


Koccole Complete – мешано месо од пилешко, говедско и зеленчук – 1кг (РЕФУС)
Протеини: 31%
Масти: 10%

Земја на потекло: ЕУ

en_USEnglish
en_USEnglish
0