Продавница

Flamingo – Четка за капење на миленици со диспанзер за шампон – Хилда

550.00мкд 450.00мкд


Flamingo – Четка за капење на миленици со диспанзер за шампон – Хилда
Четка за капење на миленици со диспанзер за шампон.
Нежна силиконска четка која со помошниот диспанзер кој се полни со шампон овозможува лесно капење на вашиот миленик.
Долгите и нежни силиконски влакна овозможуваат длабоко продирање на шампонот и лесно движење низ крзното на вашиот миленик, истовремено темелно чистејќи ги сите нечистотии.
Извозник: Фламинго – ЕУ
Увозник:
Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 Битола
Шифра: 520853

en_USEnglish
en_USEnglish
0