Продавница

Trixie – Чешел кој помага во отплетквање на заплеткано крзно

590.00мкд


Метален чешел со рачка , на металните запци има ножеви со кои неможете да го провредите вашето милениче тие служат за отстранување/сечење на заплетканите влакна.
Должина: 18см
Ширина: 6см
Земја на потекло : Германија

Шифра: 2404

en_USEnglish
0