Чешел-trixie

290.00мкд


Дрвен , двостран чешел со рачка , едната страна со метални запци е за чешлање на средно и долго влакно, а другата служи за одстранување на мртви влакна.
Должина: 21см
Ширина: 6см
Земја на потекло : Германија
Шифра: 2315

en_USEnglish
0