Sigo pet – Чешел

220.00мкд


Еднострана жичана четка за кратко и средно влакно.
Многу добра за бебешко влакно кај сите типови на влакно до 6 месечна возраст.
Четката е со заштитни гумици што штитат од иритација на кожата, другата старна на четката служи за измазнување на влакната.
Должина: 20см
Ширина: 5см
Земја на потекло : Кина
Шифра: СГ0107

en_USEnglish
0