Продавница

Trixie – Спреј за миленици за одбивање нужда / заштита на инвертар 175мл

490.00мкд


 • Спреј за маркирање места , за одбивање од нужда , гризење и џвакање на предмети / инвертарсостав – 24гр/кг метил-нонилкетон, 3гр/кг гераниолначин на употреба- нежно испрскајте ги површините или објектите кои сакате да ги заштитите, 2-3 прскања со растојание од 30см така што површините да бидат целосно опфатени и делумно влажни. Не прскајте директно на растенија или осетливи површини, за да ги истретирате овие површини поставете ткаенина над истите и тогаш испрскајте. Доколку околината е влажна или времето е топло повторете ја оваа постапка до максимум 5 пати на ден.Остатоците можат да се отстранат лесно со универзално средство за чистење.
  празните шишенца од производот можат да се рециклираат.Несакани дејства – може да предизвика алергиска реакција.  Доколку се голтне веднаш повикајте лекар. Високо запалувачко и испарувачко средство. Штетно е за водниот жив свет с одолготрајни ефекти.
  Да се чува понастрана од деца.
 •  Земја на потекло : Германија
 • Шифра: 2928
0
  0
  Корпа
  Вашата корпа е празна.Врати се во продавница