Продавница

Flamingo – Спреј против гребење на мебел и предмети 175мл.

450.00мкд 350.00мкд


 • Flamingo – Спреј против гребење на мебел и предмети 175мл.
  Овој спреј ќе Ви помогне Вашето маче да не греби килим, мебел, тапети…
  Извозник: Карли и Фламинго – ЕУШифра: 510966

  Увозник за Македонија:
  Пријатели – миленици
  Никола Тесла 42
  Битола

en_USEnglish
en_USEnglish
0