Продавница

Flamingo Puppy training – Пластично постоље за тренинг и ставање на пелена + 10 пелени

2,163.00мкд


Flamingo – Пластично постоље за тренинг и ставање на пелена + 10 пелени

Димензија: 60×45см.

Шифра: 507675

Увезено од: Фламинго Белгија

Увозник за Македонија:
Пријатели – Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница