Продавница

CAMON – Течност за тренинг за физиолошки потреби за куче и маче 25мл.

490.00мкд


CAMON – тренинг сет капки. Течност за тренинг за куче и маче, се нанесува на местото каде треба да се извршуваат физиолошките потреби.  (куче/маче)

Состав – вода, пег-40 хидрогенизирано кастор масло, уреа, медикаго сатива екстракт, глицерин, феноксетанол, парфем, бензоична киселина, дехидроацетна киселина, етилглицерин.

начин на употреба – нанесете 5-10 капки од растворот на хигиенски пелени и поставете го близку до лежалката, поставете го кученцето на пелената после јадење или пиење додека не ја изврши потребата. Нанесете повторно неколку капки и поместувајте ја пелената секој пат се поблиску до вратата и на крај поставете од пелената надвор пред вратата.

Важно – наградете го кученцето после секој успешен обид. Имајте при рака секогаш чиста пелена.

Да се држи подалеку од дофат на деца!

en_USEnglish
0