Продавница

Calming home spray – Спреј за смирувачко дејство 125мл.

690.00мкд


  • Препаратот е на природна база.
    Спреј кој природно и ефективно го смирува и намалува проблематичното одесување кај сите раси на мачиња. Може да помогне во намалување на проблеми со деструктивно однесување, при стресни ситуации за вашето маче како посета на ветеринар, патување со кола, преселби во нов дом, страв од грмотевици, огномети, период на парење…

    Спреј со смирувачко дејство – Состав – природен екстракт од валеријана
    упатство за употреба – Да се протресе пред употреба и да се испрска просторот во кој се покажува анксиозно и немирно однесување. Може да се испрскаат лежалката, играчките и гребалките за подобар смирувачки ефект. Пред патување може да се испрскаат транспортерките или лежалките, покривките.

    Да не се користи директно врз мачките. Пред употреба да се проба на мала површина да не се појави обојување.

en_USEnglish
en_USEnglish
0